Mivel foglalkozunk?

Cégünk szünetmentes berendezések kereskedelmével, szervizelésével, bérbeadásával foglalkozik. Termékeinkkel kiszolgáljuk a hazai piac minden szegmensét, a nagyvállalatoktól a magánemberekig. Jelenleg is szoros kapcsolatban állunk kórházakkal, rendőrkapitányságokkal, a katasztrófa védelemmel és több multinacionális vállalattal.

Elképzelésünk

Célunk a folyamatosan fejlődő termékskálánkkal megfelelni a 21. század fejlődő elvárásainak, így biztosítva a modern és hatékony elektronikai hátteret a magyar gazdaságnak. Beszállítóinkkal közösen azon dolgozunk, hogy önöknek a legjobb ár-érték arányú készüléket tudjuk biztosítani az önök műszaki elvárásainak megfelelően.

Történetünk

Az Ipari Elektronikai Kft. jogelődje 1982-től, míg maga a Kft. 1990-től működik. Az azóta eltelt időben cégünk fejlődése töretlen. Az Ipari Elektronikai Kft. magyar tulajdonú vállalkozás, mely a Pannon Power UPS termékcsalád teljes termékskálájával, akkumulátortelepek forgalmazásával, akár komplex nagy feladatok megoldásában is partnerei rendelkezésére áll.

Mit tehetünk önért ?

Beszállítóinkkal több éve azon dolgozunk, hogy minőségi termékeket biztosítsunk alacsony áron a magyar piacra szabva. Természetesen rendelkezünk a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő készülékekkel is, így lefedve a prémium szegmens igényeit is.

Minden megkeresést kiemelkedő fontossággal kezelünk, így biztosítva, hogy a feldolgozást követő 24 órán belül megkapja, az ön által kívánt terméket.

Ha kérdése merül fel, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat.

  • Tel.: +36 20 959 88 55
  • Email: ipelektro@upsplusz.hu
  • Cím.: 1222 Budapest, Római utca 25.

1982 óta rengeteg elégedett ügyfél gyűlt össze, köztük rengeteg a visszatérő partner is, akikkel szoros együttműködésben dolgozunk. Szeretnénk ha önnel is hosszú távú erős üzleti kapcsolatba léphetnénk, ezért igyekszünk mindig a legjobb ajánlatokat kínálni az ön számára.