Az Ipari Elektronikai Kft. elkötelezett abban, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa szünetmentes tápegységeik karbantartása terén. Tapasztalatunk és hozzáértésünk révén garantáljuk, hogy eszközeik mindig optimális állapotban legyenek, és üzletmenetük zavartalanul működjön.

Márkafüggetlen Karbantartás

Legyen szó bármilyen márkájú szünetmentes tápegységről, nálunk megtalálja a megfelelő szakértelmet és hozzáértést a karbantartáshoz és szervizeléshez. Kollégáink rendelkeznek a legelterjedtebb gyártók hivatalos tanúsítványaival, így biztosak lehetnek abban, hogy eszközeik a legjobb kezekben vannak.

Cégünkről

Az Ipari Elektronikai Kft. jogelődje 1982-től, míg maga a Kft. 1990-től működik. Az azóta eltelt időben cégünk fejlődése töretlen. Az Ipari Elektronikai Kft. magyar tulajdonú vállalkozás, mely a Pannon Power UPS és a Reros termékcsalád teljes termékskálájával, akkumulátortelepek kis- és nagykereskedelmével, komplex nagy feladatok megoldásában is partnerei rendelkezésére áll.

Portfóliónk

Szolgáltatásainkat számos kiváló hazai és multinacionális vállalat, kórház, egyetem, valamint magyar és külföldi állami szerv is igénybe veszi. Szoros kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel, és büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk az üzleti folytonosságukhoz és sikereikhez.

Miért Fontos a Karbantartás?

A szünetmentes tápegységek rendszeres karbantartása elengedhetetlen a hosszú távú megbízhatóság és működés biztosítása szempontjából. A rendszeres karbantartás segít megelőzni az esetleges meghibásodásokat és problémákat, így minimalizálva az üzleti kockázatokat és a váratlan leállásokat.

Szükséges az UPS rendszeres karbantartása a folyamatos és megbízható áramellátás érdekében. Ez növeli az élettartamot, csökkenti a meghibásodások kockázatát, és megakadályozza az adatvesztést és hardverkárosodást áramszünet esetén. Elengedhetetlen egy vállalat stabil működéséhez.
Cégünk karbantartói évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szünetmentes tápegységek javításában és karbantartásában. A rendszeres szünetmentes tápegység karbantartás segít előre jelezni az esetleges költségeket, valamint megelőzni a meghibásodást.
A szünetmentes tápegységek rendszeres karbantartást igényelnek. Így biztosítható a megbízható működés és a tűzvédelmi szabályok betartása. Cégünk felméri az UPS környezetét és a szükséges előírásoknak megfelelően éves, féléves, negyedéves vagy igény esetén egyedi karbantartásról küld önnek ajánlatot.
Karbantartás alkalmával kollégáink ellenőrzik a tápegység kimeneti és bemeneti adatait, az akkumulátorok állapotát, megtisztítja hardverelemeit,alaposan teszteli a rendszert. A karbantartásokról jegyzőkönyv készül, mely tartalmazza ajánlásainkat az optimális működés fenntartásához.

Teljeskörű Karbantartási Szolgáltatások

Karbantartási csomagjaink negyedéves, féléves, éves és alkalmi rendszerességgel állnak rendelkezésre, melyek mindegyike magában foglalja az eszköz teljes átvizsgálását, tisztítását és tesztelését. Munkánk során különös figyelmet fordítunk az akkumulátorok állapotának ellenőrzésére és a rendszeres mérésekre, hogy biztosítsuk a maximális teljesítményt és megbízhatóságot.

Ügyeleti Szolgáltatásunk

Cégünk ügyeleti szolgáltatást is kínál karbantartási szerződések esetén, mely azonnali reagálást és a hibaelhárítás megkezdését jelenti. Ha bármilyen probléma adódik, gyorsan és hatékonyan reagálunk, hogy biztosítsuk az üzletmenet zavartalan működését.

Ha további információra van szüksége szolgáltatásainkról, vagy egyedi ajánlatot szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük, és segíthetünk a szünetmentes tápegységei optimális állapotának fenntartásában!